Kundeservice

Her finner du de vanligste spørsmålene vedrørende våre produkter og abonnement.
Om du ikke finner noe svar på dine spørsmål er du velkommen til å kontakte vårt kundesenter som gjerne vil hjelpe deg.

Har du problemer med at modem ikke er på nett, vennligst prøv følgende før du ringer vårt kundesenter. Ta ut batteriet og strømkabelen til modemet i 10 minutter. Slå på modemet igjen, da dette ofte løser problemet. Se eventuelt på driftsinformasjon for ditt område.

Spørsmål og svar om:
Installasjon, drivere og support på utstyr: